Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.


Nye Audi SQ6 e-tron
Sportslig design og kraftig elektrisk ytelse


Audi SQ6 e-tron er bygget på Audis nye teknologiplattform Premium Platform Electric (PPE), utviklet i fellesskap med Porsche og designet eksklusivt for elektriske biler. Den nye Audi SQ6 e-tron har elektrisk quattro firehjulsdrift som gir suverent veigrep. Den har sportslig SUV-design med S-detaljer, banebrytende OLED-lysteknologi og ikke minst byr den på imponerende kraftig ytelse.

Audi SQ6 e-tron fra kr 949 900*

SQ6 e-tron

Audi SQ6 e-tron byr på lang rekkevidde, imponerende akselerasjon og rask hurtiglading. Elektrisk quattro firehjulsdrift gir suverent veigrep og høy stabilitet.

• Rekkevidde inntil 596 km1 WLTP 
• Akselerasjon (0–100 km/t) på inntil 4.3 sek2 med launch control
• Toppeffekt på opptil 380kW3 (517 hk) med boost-funksjon 
• Batteriet lades fra 10% til 80% på 21 min4

 

Kontakt meg om tilbud på SQ6 e-tron
 Fyll ut skjema under så tar vi kontakt med deg.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Les disse her.

 

 

SQ6 e-tron

Panoramaskjermer
Nå kan du for første gang oppleve de futuristiske OLED-displayene i en Audi. Displayene består av Audi virtual cockpit plus (11,9 tommer) og MMI-midtdisplayet (14,5 tommer). I biler med MMI-passasjerdisplay5 (10,9 tommer) er displayet elegant integrert inn i dashbordet og har en egen lukkerteknologi. Dette gir passasjeren mulighet til å se filmer, følge navigasjonen eller andre funksjoner på sitt display uten å forstyrre sjåføren.